"Licht" in je lijf:

Prenataaltherapie of Metamorfosemassage

Prenataaltherapie of Metamorfosemassage

Prenataaltherapie is een zachte methode die jou helpt te worden wie jij bent.

De therapie is ontstaan vanuit de reflexologie en werd ontwikkeld door Robert St John.

De massage wordt uitgevoerd op de reflexen van de wervelkolom, waar de allereerste beginselen van ons bestaan zijn vastgelegd.

Gebeurtenissen in het leven van onze ouders, familiale patronen en erfelijke belasting beïnvloeden ons vanaf de conceptie. Dit kan ons als volwassenen in situaties brengen waarbij we het gevoel hebben compleet vast te zitten zonder aanwijsbare reden.

Je lijkt niet tot de kern van het probleem te komen, je geraakt niet verder in je ontwikkeling en je blijkt steeds tegen dezelfde hindernissen op te botsen.

Bij deze massage krijg je een transformatie op een diep niveau! Het loslaten van je verkeerde denkpatronen, de ontwikkeling van je talenten en terug in contact komen met je diepste kern.

Via massage van de voeten, handen en het hoofd worden de hindernissen laag voor laag weg genomen zodat je meer inzicht krijgt in beperkende gedachten en gedragingen en je opnieuw ruimte krijgt om te groeien.

De therapie werkt in op de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de preconceptie, de conceptie, onze embryonale en foetale ontwikkeling en de geboorte.

Prijs:

  • Een sessie duurt 1 uur en kost 55 euro.

Voor een afspraak 0473/ 28 28 48