"Licht" in je lijf:

Energetische behandeling/ Aurahealing

Aurahealing

Tijdens de aurahealing wordt gewerkt in ons subtiel energieveld.

Onze aura is een subtiel energieveld rond ons lichaam en is opgebouwd uit verschillende lagen. Dit energieveld is gevuld met de Levensenergie, Prana of Chi en is via de chakra's ( wielen van geconcentreerde energie) verbonden met ons fysieke lichaam.

Elke chakra heeft een eigen kleur en is energetisch verbonden met een aantal klieren, organen en plexussen. De Levensenergie, Prana of Chi wordt verder via energiebanen verdeeld in ons lichaam. Elke laag heeft zijn eigen specifieke betekenis en blokkades in een chakra kunnen dan ook verschillende problemen veroorzaken op lichamelijk niveau.

Energie die we oppikken van mensen rondom ons, de gebeurtenissen van de voorbije dag, maar ook diepe indrukken en emotionele gebeurtenissen in ons leven kunnen in onze aura aanwezig blijven. Door de aanwezigheid van deze energie wordt ons energieveld verstoord en voelen we ons uit balans, moe, slap en futloos. Door het verwijderen van de blokkades in jouw subtiel energieveld zorg ik ervoor dat je energie opnieuw beter kan stromen. Jouw energetisch lichaam krijgt op die manier zijn natuurlijke flow terug en je fysieke lichaam kan zichzelf herstellen.

Wanneer een energieveld verstoord is, voelt dit voor mij aan als een koude of een zwaarte, of juist een heel ijle plek binnen het veld. Door de chakrapunten te behandelen, breng ik de energiestroom opnieuw in beweging.

De healing wordt steeds gestart met een algemene relaxatieoefening, zodat de energie optimaal kan stromen.

De aurahealing is gebaseerd op Reiki. Ik werd ook ingewijd in de eerste 2 levels van de IET daardoor is de healing versterkt met de violette straal.

Prijs:

  • De prijs voor een 1 uur durende healing is 60 euro.