Wie is Veerle?

Hoi ik ben Veerle, sinds 1993 gehuwd met Peter en bezieler van "Licht" in je lijf.

Sinds 2019 werk ik in mijn thuispraktijk, voordien was ik 26 jaar aan het werk in de zorgsector bij volwassenen met een fysieke beperking. Toen ik tegen mijn eigen grenzen op botste kwam ik tijdens mijn zoektocht naar oplossingen op alternatieve wegen terecht. Mijn interesse was gewekt en het vlammetje dat er altijd al was werd aangewakkerd. Ik had zelf kunnen ervaren hoe helend een alternatieve aanpak kon werken, hoe het me sterker had gemaakt en hoe ik stap voor stap verder werd geholpen in mijn persoonlijke groei. Ik was dan ook heel enthousiast om deze ervaring te kunnen delen en van daaruit heb ik me omgeschoold. Ik volgde herborist, voetreflexologie, stress-en relaxatiecoaching, cranio-sacrale relaxatie, metamorfosemassage en ook aurahealer.

We leven in een jachtige maatschappij waarbij we soms onszelf verliezen en nood hebben aan ondersteuning.
Daar ik altijd al geïnteresseerd ben in de mens als energetisch wezen koos ik ervoor om steun te bieden vanuit een holistische hoek.

Mijn vooropleiding als professionele bachelor in de orthopedagogie en de 26 jaar ervaring als begeleider bij mensen met een fysieke beperking hebben me heel wat inzichten en bagage meegegeven om jou te ondersteunen.

Bij elke behandeling vertrek ik vanuit de holistische visie. Ik zie de mens als een wezen met een fysiek lichaam, emoties en gedachten die omringd is door een energetisch veld of auraveld. Dit energieveld kan flink verstoord worden door stress en trauma van allerlei aard. Wanneer dit energetisch veld verstoord is kan emotionele disbalans, ziekte of ongemak ontstaan. Tijdens elke behandeling bied ik jou een luisterend oor en probeer ik je lichaam tot rust te brengen. Daarbij ga ik aan de hand van verschillende methodes jouw energieveld op punt stellen zodat de energetische doorstroming in je lichaam optimaal kan verlopen. Op die manier kan het lichaam zich terug herstellen naar zijn basisevenwicht.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Namasté

Veerle

Over mij

Waarmee kan ik je helpen?

Lees meer