Licht in je lijf:

Relaxatie

Relaxatie

Ontspannen, je eigen tot rust brengen...de dagelijkse zorgen loslaten...in een drukke maatschappij als de onze is dit niet altijd gemakkelijk.

We hebben een drukke job, een gezin, familiebanden om te onderhouden, hobby’s en vaak ook een druk sociaal leven. Iedereen stelt zijn eisen, iedereen wil een stukje van jouw energie...je geraakt in stress modus; je lichaam komt niet meer tot rust ! Jouw lichaam reageert alsof er overal gevaar dreigt…. Het stresshormoon is heer en meester in je lichaam met alle gevolgen van dien! Er ontstaan allerlei lichamelijke kwalen en ongemakken die tenslotte tot ziekte kunnen leiden.

Tijdens een uitgebreide relaxatie sessie van 1u/1u15 praten we over de mogelijke stressfactoren in je leven en zoeken we naar mogelijke handgrepen. We leren ook een aantal rustgevende oefeningen, brengen het lichaam tot rust met een geleide relaxatie oefening of we werken met korte visualisatieoefeningen.

Bij een korte relaxatiesessie van 30 minuten gaan we relaxerende lichaamsoefening aanleren en korte visualisatie oefeningen uitvoeren.

Prijslijst:

Relaxatie met verkennend gesprek - tips en relaxatie oefeningen45 euro/uur
Individuele relaxatie oefeningen en geleide visualisatie25 euro/halfuur
Gebruik van de relaxatie-, massagematras7 euro/20 min. of 65 euro voor 10 beurten